onsdag 13. februar 2008

Källarfranska







Nybakte rundstykker til frokost uten å stå tidlig opp!

25 g gjær

1 dl lunkent vann
2 dl kall melk
1 ts salt
1 ts sukker
1 ss olje
8 dl hvetemel

Rør ut gjæren i det lunkne vannet.
Tilsett resten av ingrediensene.
Del deigen i 12 like deler og rull boller.
Legg bollene på plåt (husker ikke hva det heter på norsk) med bakepapir.
Dusj med vann og dryss litt mel på bollene.
Legg bakeduk over, og sett i kjøleskapet over natten.

Dusj bollene med vann innen de stekes.
Stekes ved 250 grader i ca 8 minutter.

God frokost!

1 kommentar:

Lena sa...

Hei du!
Tenkte jeg bare skulle si at jeg har lagret deg med denne bloggen også, jeg! Så utrolig mange fine og ikke minst varierende oppskrifter du har her! Og det var her jeg fant den andre fine blogger din...
Takk for titten - hilsen Lena.
;o)