1 hodekål, finskåret
2 røde paprika, finskåret
½ dl maisolje, eller annen olje med lite smak
ca 1 dl hvitvinseddik
1 ts sukker
2 ts salt
1 ts grovmalt sort pepper
isvann
2 røde paprika, finskåret
½ dl maisolje, eller annen olje med lite smak
ca 1 dl hvitvinseddik
1 ts sukker
2 ts salt
1 ts grovmalt sort pepper
isvann
Bland olje, eddik, sukker, salt og pepper.
Hell blandingen over kålen og paprikaen.
Fyll på med isvann slik at halvparten er dekket.
La stå natten over i kjøleskap.
Hell av vannet.
Kan oppbevares ca en uke i kjøleskap.
2 kommentarer:
Åh - dette har jeg savnet!!! MAn får jo alltid en sånn liten "burk" med dette når man kjøper pizza i Sweden... Tuuusen takk! Skal virkelig prøves ut! ;o)
Hejsa!
Hold da op, det er lige sådan en opskrift jeg har manglet - TAK!!! Sikke en flot side du har her :-)
Mange hilsner
Birthe/Newyorkerbyheart
Legg inn en kommentar