3 egg
1 ½ dl sukker
2 dl hvetemel
1 ts bakepulver
1 dl syltetøy
Legg ett bakepapir i langpannen.
Pisk egg og sukker.
Rør ned melet blandet medbakepulver.
Ha røren oppå bakepapiret i formen.
Stek kaken i midten av ovnen i 250 grader i ca 5 minutter.
Strø litt sukker over den ferdige kaken og snu den over på et stykke matpapir.
Dra av bakepapiret som kaken er stekt på.
Smør syltetøy i et tynt lag over hele den varme kake og rull den sammen.
Godt også å blande syltetøyet med litt pisket krem og noen friske bær i tillegg!
1 kommentar:
Denne så virkelig herlig og god ut!!!
Har Diabetes jeg men skal prøve og bytte ut sukkret med fruktose og se om jeg kan lage en dia kake av denne festkaka jeg også:)
God Helg til deg!!!
Legg inn en kommentar