2 løk i skiver |
2 ss olivenolje |
3 tomater |
2 gulrøtter i skiver |
3 poteter i skiver |
2 fedd hvitløk 1 liter buljong av terning (fisk- eller grønnsaksbuljong) 600 g torsk eller sei 1 ss frisk hakket dill eller persille 3 ss sitronsaft Flå tomatene, ta ut kjernene og skjær i terninger. ( Flå en tomat gjøres slik: Skjær et kryss i skallet på tomaten, dypp i kokende vann og trekk av skallet) Fres løken i en gryte til den blir blank. Tilsett buljong, tomat, gulrot og poteter. La alt syde til grønnsakene er møre og nesten ferdige. Skjær fisken i biter og legg i gryten. La syde forsiktig i ca 8 minutter. Tilsett dill eller persille. Smak til med sitronsaft og evt. salt. Server med godt brød og smør! |
mandag 8. juli 2013
Johans fiskesuppe
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar