4 kyllingfileter
2 fedd hvitløk
smør
1 ts salt
pepper
2 ½ dl matfløte
½ buljongterning (høns- eller grønnsaks-)
1 ts rosmarin
revet skall og presset saft av 1/2 sitron
1 dl sorte oliven
½ dl grovt hakket persille
2 fedd hvitløk
smør
1 ts salt
pepper
2 ½ dl matfløte
½ buljongterning (høns- eller grønnsaks-)
1 ts rosmarin
revet skall og presset saft av 1/2 sitron
1 dl sorte oliven
½ dl grovt hakket persille
Skjær kyllingfiletene i tre biter på lengden. Skrell og hakk hvitløken.
Stek kyllingen i smør. Smak til med salt og pepper. Bland fløte, buljongterning, rosmarin og sitronsaft i en gryte. Legg i kylling og hvitløk. La koke under lokk i ca 5 minutter. Rør ned sitronskall, oliven og persille.
2 kommentarer:
Denne så god ut:) virket ikke så vanskelig å lage heller. Må prøves ut.
- Marianne -
Tusen takk for fantastisk oppskrift =)
Jeg har lagt den ut på bloggen min og linket til deg,håper det går bra,om ikke så gi meg en lyd ;)
Legg inn en kommentar