søndag 2. september 2007

Creolsk Søndagsgryte

6 pers.

9 hg svinefilet
2 store eller 4 små sterke pølser,
type kabanossen
1 boks sølvløk, 195 g
1 boks sorte oliven, 227 g
1 rød paprika i strimler
1 dl hakket sylteagurk
4-5 dl fløte
1 ss hvetemel
1 ts merian
1 ½ ts salt
pepper

Skjær fileten i tykke skiver,
som trykkes litt flate med hånden.
Skjær pølsene i skiver, og stek dem.
Stek filetene til de får farge.
Krydre og strø over mel.
Tilsett resten av ingrediensene, og kok ca. 10 min.
Smak til med litt lake fra sølvløken.

2 kommentarer:

Berit sa...

Et lite tips! Denne er fin når dere vil imponere på kommende svigerforeldre. Kjærester lar seg visst nok imponere uten mat!
Mamma Berit

David sa...

Namnam - denne er digg :-)